top of page

Holistische Massage

stef massage horizontaal.png

'Holos' betekent 'heel'.

Tijdens een holistische massage wordt er gewerkt op alle aspecten van je mens-zijn.

Er wordt op de energiebanen gewerkt en betekent dat er niet alleen op het fysieke aspect wordt gewerkt maar ook op het emotionele, het mentale en het spirituele deel van jou.

Tijdens deze massage herstel ik je energiebanen en ga je je beter voelen. 
 
Aanraking onder de vorm van massage is een goede manier om dichter bij jezelf te komen. Je krijgt een mogelijkheid om te voelen wat er bij je gebeurt. Alle spanningen, blokkades of problemen die je ervaart hebben een weerslag op een bepaald gebied van je lichaam. Dit zijn signalen die je lichaam uitzendt, zodat het kan gezien en geheeld worden.

Je heelt door los te laten en daarbij help ik jou met deze massage.

 

Het is een heel ontspannende massage waarbij ik een veilig kader schep om volledig los te kunnen laten en rustig te genieten. 
Deze massage kan leren waar je nu staat en wie je nu bent.

Het kan je nieuwe inzichten geven in je leven of in een situatie waar je verder aan kan werken en zodoende de balans herstellen.

Wil je meer weten over holistische massage of wat het al dan niet doet met je lichaam, laat je meedrijven in de ervaring. 
Benieuwd? Geef me een seintje en we spreken een passend moment af.

Opgelet ik ben geen dokter dus ik maak ook geen medische uitspraken en kan hier ook niet op gewezen worden. Als ik spreek over een orgaan is dit niet het medische aspect.

Duur: 1U30

Prijs: 90€

IMG_3939_edited.jpg
bottom of page